Φωτογράφιση προϊόντων με απλά μέσα webinar - Anthony David Photography

Φωτογράφιση προϊόντων με απλά μέσα webinar

Επισκόπηση του webinar

Είσαι από τα άτομα που τους αρέσει η εμπορική φωτογραφία ή το still life? Έχεις δικό σου e-shop και κάνεις τώρα τα πρώτα σου βήματα;

Φαντάσου ότι δημιούργησες κάτι ή αποφάσισες να φωτογραφίσεις ένα ή περισσότερα αντικείμενα αλλά δεν έχεις γνώσεις φωτογραφίας ούτε ακριβό εξοπλισμό. Προσπαθείς με πολλούς τρόπους να βγάλεις καλές φωτογραφίες με το smartphone ή τη φωτογραφική σου μηχανή αλλά οι φωτογραφίες που βγάζεις σε απογοητεύουν. Μια σου βγαίνουν κουνημένες, μια δεν σου αρέσει η γωνία, μια τα χρώματα είναι χάλια… Δεν μπορείς με τίποτα να δείξεις την τέλεια αυτή κατασκευή που έκανες όσο και αν προσπαθείς. Οι φωτογραφίες σου δεν έχουν καμία σχέση με τις επαγγελματικές φωτογραφίες που βλέπεις στο internet. Ψάχνεις online, μπαίνεις στο YouTube, διαβάζεις άρθρα αλλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Ήρθε η ώρα να χαμογελάσεις! Ξέχνα αυτά που βρήκες στο internet, και κράτα μόνο τις όμορφες φωτογραφίες που θέλεις να έχεις από τη δημιουργία σου, γιατί μετά από αυτό που θα διαβάσεις, θα δεις ότι κι εσύ θα βγάζεις τέτοιες φωτογραφίες!

Τι θα μάθετε

 • Σωστή σύνθεση κάδρου και γωνίες λήψης
 • Χρήση φυσικού και τεχνητού φωτισμού και τεχνικές παραμετροποίησης, τροποποίησης και χρήση του φωτός
 • Δημιουργία σκηνής φωτογράφισης με σωστή χρήση κατάλληλων props
 • Βασική χρήση φωτογραφικής μηχανής και smartphone
 • Βασική επεξεργασία μέσω ACR/Lightroom και Snapseed.

Λεπτομέρειες του webinar

Διάρκεια:

Κόστος:

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι:

Ημερομηνία & ώρα έναρξης:

Σημαντικές πληροφορίες!

 • Η κατοχύρωση της θέσης σας γίνεται ΜΟΝΟ αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά ή η κατάθεση του κόστους του webinar. Η αίτηση συμμετοχής ΔΕΝ κατοχυρώνει τη θέση σας στο webinar.
 • Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα να ζητάει βοήθεια για επίλυση αποριών μέχρι και 30 ημέρες μετά τη λήξη της εκπαίδευσης ως μέρος του after training support που παρέχω σε κάθε σεμινάριο που διεξάγω.
 • Κάθε άτομο που κατοχυρώνει τη θέση του, έχει δικαίωμα να ακυρώσει το κλείσιμο της θέσης του το αργότερο 10 ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης κλεισίματος θέσεων του σεμιναρίου.
  Μετά απο αυτή την περίοδο, χάνει το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.
 • Κάθε συμμετέχοντας θα λάβει πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου το οποίο θα φέρει την υπογραφή μου.
 • Συστήνεται να μην παρακολουθείτε το webinar μέσω κινητού ώστε να βλέπετε ακριβώς τι κάνω στο πρόγραμμα σε καλή ανάλυση.
 • Πλήρεις λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των μαθημάτων θα λάβουν μόνο όσα άτομα κατοχυρώσουν τη θέση τους.
 • Όποιο μέλος το επιθυμεί, μπορεί να καταγράφει την κάθε εκπαιδευτική ημέρα με κάποιο screen recording πρόγραμμα όπως είναι το OBS που είναι δωρεάν ή μπορεί να ζητήσει να λάβει την εκπαίδευση σε μορφή βίντεο αν δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει μερικά ή όλα τα μαθήματα.

Αν σου αρέσει να φωτογραφίζεις προϊόντα ή γενικά αντικείμενα με still life ύφος, μην περιμένεις άλλο! Κλείσε τη θέση σου στο workshop και ξεκίνα να αποτυπώνεις σωστά φωτογραφικά όλες τις μοναδικές σου δημιουργίες!